El clip 'Tant real' de Papa:Noes, Millor Clip del 2007 segons Ritmes.cat

dissabte, 29 de desembre del 2007


El videoclip de la cançó 'Tan real' del disc 'Segona classe' (Edicions Singulars, 2006) del grup tarragoní Papa:Noes ha estat escollit el Millor Clip del 2007 segons el portal musical d'Internet, Ritmes.cat, impulsat per la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. La realització del clip ha anat a càrrec de la productora audiovisual reusenca Acid Factory, i es va enregistrar a Reus a finals del mes de març. El vídeo va comptar amb un repartiment d'una quinzena d'actors i ha tingut una difusió d'abast nacional. El treball competia al costat d'una vintena d'artistes que han editat videoclip aquest any als països catalans com Els Pets, Lax'n'Busto, Macaco, Marc Parrot, Pastora o Manu Chao.

La formació musical va enregistrar a finals del mes de març a Reus el primer videoclip de la seva trajectòria. El vídeo pertany a la cançó 'Tan real', inclosa dins el disc 'Segona classe' (Edicions Singulars, 2006), el segon treball discogràfic de la banda. La productora reusenca Acid Factory va ser l'encarregada de fer aquest clip que ha dirigit Victor Rubio. Durant aquests mesos, el videoclip s'ha difós per televisions de tot el país.'

Publica un comentari a l'entrada

About This Blog

Podeu trobar els discos d'Edicions Singulars a les principals botigues del país per uns preus molt competitius, ja que un dels nostres principals objectius és que la música ha d'estar a l'abast de tothom.

També tens l'opció d'adquirir-los a través d'Internet a la pàgina web d'Actual Records, la nostra distribuïdora, clicant aquí.

Els discos que tenim distribuïts i que pots trobar tant a les botigues com a través d'aquesta plana són 'La Pelu' de Pepet i marieta, 'Sí-No' de Roger Benet i els Oximorònics, 'Tan real' de Papa:Noes, 'Vida i miracles de l'home viciós' d'Ariel Santamaria i la banda del Dr.Juantxi, 'Ja veurem perquè però hi ha moltes coses inexplicables' de l'Orchestra Fireluche i 'Exit' de Backdoormen.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP