Iniciativa pionera a Europa: El primer disc de Sotazero es pot descarregar el mateix dia que es posa a la venda

dilluns, 17 de desembre del 2007



El primer disc de Sotazero, 'Llestos' (Edicions Singulars, 07), neix amb un format pioner a Europa: és el primer treball editat en català, que es pot aconseguir de manera totalment lliure a la xarxa, i el mateix dia que es pot trobar a les botigues. L’àlbum es podrà descarregar sense límits, gràcies a un acord amb la la discogràfica Edicions Singulars.

'Llestos' es pot descarregar de manera gratuïta des de http://www.sotazero.com i http://www.terceravia.org o comprar a http://www.radiochango.com i, al llarg d'aquesta setmana, a qualsevol botiga del país.

'Llestos' s’ha enregistrat entre els mesos de gener i agost, i el distribuirà Ventilador Music. 'Llestos', recull 10 temes, i ha comptat amb col·laboradors de destacada trajectòria musical i de renom en la branca de mestissatge actual: DJ Panko (Ojos de Brujo), Jaleo Real, Lichis (de La Cabra Mecànica), Macaco, Dennis “Huevo” (de Radio Malanga), Vall Samba i alguns dels companys de Kayo Malayo. Alguns d’ells també van ser presents en el concert de presentació de 'Llestos', el passat 14 de novembre, a l’Apolo2, una de les sales més importants de Catalunya on més de 300 persones van escoltar 'Llestos' en primícia i en un fresc directe que va servir d’homenatge als qui han deixat part del seu temps i suor en l’edició del disc.

L’acord al que Sotazero va arribar amb el segell Edicions Singulars, el 30 de gener del 2007, suposa un pas endavant per trencar jerarquies i canviar les regles de joc: tots els drets de Llestos són pels músics, que al cap i a la fi són qui composen, escriuen i interpreten. La proposta respon a la filosofia del col·lectiu de Tercera Via, la primera promotora musical independent de Catalunya: fer arribar de manera lliure la cultura que produeix. La gira de presentació del disc continua recorrent el país. El proper dissabte 22 de desembre, 'Llestos' arriba a terres tarragonines. Sotazero actuarà a Rasquera, a la festa de RadioChango, compartint escenari amb Arangu.



(Text extret de Terceravia.org)


Publica un comentari a l'entrada

About This Blog

Podeu trobar els discos d'Edicions Singulars a les principals botigues del país per uns preus molt competitius, ja que un dels nostres principals objectius és que la música ha d'estar a l'abast de tothom.

També tens l'opció d'adquirir-los a través d'Internet a la pàgina web d'Actual Records, la nostra distribuïdora, clicant aquí.

Els discos que tenim distribuïts i que pots trobar tant a les botigues com a través d'aquesta plana són 'La Pelu' de Pepet i marieta, 'Sí-No' de Roger Benet i els Oximorònics, 'Tan real' de Papa:Noes, 'Vida i miracles de l'home viciós' d'Ariel Santamaria i la banda del Dr.Juantxi, 'Ja veurem perquè però hi ha moltes coses inexplicables' de l'Orchestra Fireluche i 'Exit' de Backdoormen.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP