Pepet i marieta celebra el seu desè aniversari a Ulldecona

dilluns, 3 d’agost del 2009



Pepet i marieta celebra el seu desè aniversari amb un concert que tindrà lloc el pròxim dissabte 29 d'agost a dos quarts de dotze de la nit al passeig de l'Estació del seu poble, Ulldecona, en el marc de les Festes Quinquennals que enguany se celebren al municipi del Montsià. Els altres protagonistes de la nit seran els Culs Cults, també d'Ulldecona. Aquesta banda de reggae i ska compartirà escenari amb Pepet i marieta per celebrar els seus quinze anys sobre els escenaris.

Les dues bandes apunten que 'sumats, han estat 25 anys de música 'falduda' arreu no domés de les nostres contrades, sinó també de Catalunya, País Valencià, Aragó, les Balears i fins i tot França'.

Pepet i marieta i Culs Cults expliquen que el concert 'serà apte per a gent de totes les edats i estarà ple de sorpreses amb col·laboracions d’antics components, cançons dels present i del passat, imatges per al record i un cànon final que reunirà los 21 músics que sumen les dos bandes per primera vegada tots junts dalt d'un escenari'.

Més info a www.pepetimarieta.com o www.myspace.com/culscults

Publica un comentari a l'entrada

About This Blog

Podeu trobar els discos d'Edicions Singulars a les principals botigues del país per uns preus molt competitius, ja que un dels nostres principals objectius és que la música ha d'estar a l'abast de tothom.

També tens l'opció d'adquirir-los a través d'Internet a la pàgina web d'Actual Records, la nostra distribuïdora, clicant aquí.

Els discos que tenim distribuïts i que pots trobar tant a les botigues com a través d'aquesta plana són 'La Pelu' de Pepet i marieta, 'Sí-No' de Roger Benet i els Oximorònics, 'Tan real' de Papa:Noes, 'Vida i miracles de l'home viciós' d'Ariel Santamaria i la banda del Dr.Juantxi, 'Ja veurem perquè però hi ha moltes coses inexplicables' de l'Orchestra Fireluche i 'Exit' de Backdoormen.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP