Papa:Noes: Noves companyies, nous horitzons

dilluns, 17 d’agost del 2009


Els Papa:Noes han fet públic en les darreres hores aquest comunicat:

'L’any 2009 va començar amb la col·laboració en el disc a tribut a Sau editat per la revista Enderrock. Anunciàvem que aquest any podíem tornar a reunir-nos després del bon sabor de boca i el feeling que ens va donar tornar a l’estudi per gravar “Els temps estan canviant“. I efectivament, els temps estan canviant. Albert Jordà grava disc, el primer de la seva carrera en solitari. El disc portarà per títol “Mal temps sobre la mar” i serà editat per Edicions Singulars. El disc s’havia de distribuir al juliol però per un problema amb la seva fabricació no sortirà a la llum fins al proper mes de setembre. Paral·lelament a la gravació, el cantant de Papa:Noes juntament amb la poetessa Sònia Carmona han engegat un projecte nou amb el nom d’Asterisc* i ja han realitzat una gira anomenada “De Klimt a Mafada” que els ha portat per arreu del Principat i fins hi tot a terres de la Catalunya Nord. L’estiu ha servit per fer una aturada i composar temes nous.

A causa de tota aquesta activitat i d’altres esdeveniments familiars, Papa:Noes ha decidit posposar la seva tornada a l’estudi fins que les agendes es buidin i el grup pugui estar al 100% de les seves possibilitats.

A banda d’això Papa:Noes i Albert Jordà estrena web i nova adreça de correu. Esteu convidats a seguir tota les novetats que vagin venint.

web Albert Jordà:
www.albertjorda.com

Nova adreça de correu de Papa:Noes: papanoes@myspace.com'

Publica un comentari a l'entrada

About This Blog

Podeu trobar els discos d'Edicions Singulars a les principals botigues del país per uns preus molt competitius, ja que un dels nostres principals objectius és que la música ha d'estar a l'abast de tothom.

També tens l'opció d'adquirir-los a través d'Internet a la pàgina web d'Actual Records, la nostra distribuïdora, clicant aquí.

Els discos que tenim distribuïts i que pots trobar tant a les botigues com a través d'aquesta plana són 'La Pelu' de Pepet i marieta, 'Sí-No' de Roger Benet i els Oximorònics, 'Tan real' de Papa:Noes, 'Vida i miracles de l'home viciós' d'Ariel Santamaria i la banda del Dr.Juantxi, 'Ja veurem perquè però hi ha moltes coses inexplicables' de l'Orchestra Fireluche i 'Exit' de Backdoormen.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP