Albert Jordà enregistra un disc pel fanzine 'Y Sin Embargo' i prepara el seu primer treball en solitari

dissabte, 15 de novembre del 2008

El cantant dels Papa:Noes Albert Jordà ha enregistrat un disc, amb el seu 'alter ego' electrònic anomenat Nevus Project, per celebrar els 17 números del fanzine electrònic 'Y Sin Embargo Magazine'. El treball s'anomena '17 YSESONGS', recull disset cançons originals i es pot descarregar de forma totalment gratuïta a través d'aquesta plana web.

D'altra banda, l'Albert està enregistrant el seu primer disc en solitari al marge dels Papa:Noes, que, si tot va bé, veurà la llum a principis del 2009. Si ja voleu escoltar algunes de les cançons de la nova etapa en solitari de l'Albert Jordà, podeu fer-ho a través del seu myspace.

I més coses encara. Si cliqueu aquí sota podeu escoltar el pas de l'Albert pel programa 'amb D de DO' de Ràdio 4, del qual us informàvem anteriorment en aquest bloc. Ja veieu que el noi no perd el temps!

Boomp3.com

Publica un comentari a l'entrada

About This Blog

Podeu trobar els discos d'Edicions Singulars a les principals botigues del país per uns preus molt competitius, ja que un dels nostres principals objectius és que la música ha d'estar a l'abast de tothom.

També tens l'opció d'adquirir-los a través d'Internet a la pàgina web d'Actual Records, la nostra distribuïdora, clicant aquí.

Els discos que tenim distribuïts i que pots trobar tant a les botigues com a través d'aquesta plana són 'La Pelu' de Pepet i marieta, 'Sí-No' de Roger Benet i els Oximorònics, 'Tan real' de Papa:Noes, 'Vida i miracles de l'home viciós' d'Ariel Santamaria i la banda del Dr.Juantxi, 'Ja veurem perquè però hi ha moltes coses inexplicables' de l'Orchestra Fireluche i 'Exit' de Backdoormen.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP