Roger Benet a la Trono de Tarragona amb l'espectacle 'Tretge'

divendres, 11 de desembre del 2009


El polifacètic cantautor tarragoní Roger Benet ens canta sol, de manera directe, sense trampa, sense arranjaments, acompanyat únicament de 13 guitarres en un concert concebut per aquesta ocasió. Segons avança l’espectacle, cadascun dels 13 instruments agafa sentit i vida i es transforma en la representació de la persona inclosa en la història que es narra i amb qui el músic estableix diàleg, tan abans, com durant, com després de la cançó.

Una oportunitat irrepetible per veure aquest músic que, acompanyat del Oximorònics, ha guanyat diferents concursos i ha editat el disc 'Sí-No' (Edicions Singulars, 2008). L'espectacle, titulat `Tr3tge. Roger Benet canta l'amor odiós´ comptarà amb dues funcions. Podeu fer reserva de l'entrada a taquilla@salatrono.com


Guitarra i veu: Roger Benet
Videoprojeccions: Maria Veses

Diumenge 13 de desembre
19 h. Sala Trono (Tarragona)
ORGANITZA: ANIMA'T ASSOCIACIÓ CULTURAL

Publica un comentari a l'entrada

About This Blog

Podeu trobar els discos d'Edicions Singulars a les principals botigues del país per uns preus molt competitius, ja que un dels nostres principals objectius és que la música ha d'estar a l'abast de tothom.

També tens l'opció d'adquirir-los a través d'Internet a la pàgina web d'Actual Records, la nostra distribuïdora, clicant aquí.

Els discos que tenim distribuïts i que pots trobar tant a les botigues com a través d'aquesta plana són 'La Pelu' de Pepet i marieta, 'Sí-No' de Roger Benet i els Oximorònics, 'Tan real' de Papa:Noes, 'Vida i miracles de l'home viciós' d'Ariel Santamaria i la banda del Dr.Juantxi, 'Ja veurem perquè però hi ha moltes coses inexplicables' de l'Orchestra Fireluche i 'Exit' de Backdoormen.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP