Edicions Singulars edita 'La Fatarella. Música i cançons d'un poble'

dimarts, 1 de setembre del 2009


Edicions Singulars acaba d'editar un disc d'encàrrec que recull una petita mostra del patrimoni musical de La Fatarella. L'enregistrament, on hi han participat molts veïns del municipi, s'ha portat a terme al Casal de la Vila de la mateixa població i ha anat a càrrec dels estudis El Corral de Cambrils. L'objectiu d'aquest treball és reflectir en un CD aquella música tradicional i popular conservada al llarg del temps, bàsicament per tradició oral. En el disc s'hi pot escoltar música i cançons de La Fatarella que configuren tres blocs o apartats diferents: l'infantil, el religiós i el festiu.

Publica un comentari a l'entrada

About This Blog

Podeu trobar els discos d'Edicions Singulars a les principals botigues del país per uns preus molt competitius, ja que un dels nostres principals objectius és que la música ha d'estar a l'abast de tothom.

També tens l'opció d'adquirir-los a través d'Internet a la pàgina web d'Actual Records, la nostra distribuïdora, clicant aquí.

Els discos que tenim distribuïts i que pots trobar tant a les botigues com a través d'aquesta plana són 'La Pelu' de Pepet i marieta, 'Sí-No' de Roger Benet i els Oximorònics, 'Tan real' de Papa:Noes, 'Vida i miracles de l'home viciós' d'Ariel Santamaria i la banda del Dr.Juantxi, 'Ja veurem perquè però hi ha moltes coses inexplicables' de l'Orchestra Fireluche i 'Exit' de Backdoormen.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP