Article d'avui a l'edició tarragonina d'El Punt: 'Les grenyes de Pepet i marieta'

divendres, 19 de setembre del 2008

Les grenyes de Pepet i Marieta

La banda d'Ulldecona treu un nou disc

Tortosa.- Pepet i Marieta, la banda de l'ulldeconenc Josep Bordes, acaba de treure al mercat el seu tercer disc: La pelu, onze cançons que mesclen ritmes tan diversos com el pop, l'ska, el rock, la jota, la ranxera o la cançó bressol. Ahir el van presentar a les festes de Santa Tecla i el proper diumenge ho faran a l'ermita de la Pietat d'Ulldecona.

Canvi d'imatge. Els ulldeconencs Pepet i Marieta tornen als escenaris amb matèria nova. No només s'han deixat els cabells més llargs sinó que després de quatre anys han madurat com a formació i això s'ha notat en el seu tercer treball discogràfic: La pelu. el van presentar ahir a Tortosa i a la nit el van escenificar per primera vegada a les festes de Santa Tecla de Tarragona. «Li hem posat La pelu perquè ara ja som una banda amb tots els ets i uts i en el procés de composició hem intervingut tots els components del grup», va argumentar el seu cantant i guitarrista, Josep Bordes. El nom del disc també vol fer referència a la sensació renovadora que provoca anar a la perruqueria a tallar-te el cabell o les grenyes. «Les grenyes s'entenen com allò que molesta de la societat», especifica Bordes. De fet, les lletres del nou disc parlen com sempre de la vida quotidiana. «Per mi grenyes són la poca solidaritat, la hipocresia i també el projecte Castor», diu el cantant amb referència al polèmic dipòsit submarí de gas que projecten davant d'Alcanar.

«MACEDÒNIA D'ESTILS»

El treball ha estat editat pel segell Edicions Singulars de Reus, que ja va editar el primer disc de Pepet i Marieta Sempre hi ha un pedaç per a un descosit (2004), i s'ha enregistrat als estudis Grabaciones Silvestres. Marc Parrot s'ha fet càrrec de la producció musical tal com ja va fer amb el segon disc de la banda Xalera (2006), editat per Discmedi. La pelu inclou onze temes amb ritmes tan diversos com el rock, el pop, l'ska, la jota o la cançó de bressol. «És una veritable macedònia d'estils, però jo diria que és més ballable, i amb més canya que els anteriors», diu Bordes.La presentació del nou disc de Pepet i Marieta tindrà lloc el proper diumenge a l'ermita de la Pietat d'Ulldecona amb un concert. Primer es projectarà el making off de la gravació del disc.

Text i foto: Roser Royo.

Publica un comentari a l'entrada

About This Blog

Podeu trobar els discos d'Edicions Singulars a les principals botigues del país per uns preus molt competitius, ja que un dels nostres principals objectius és que la música ha d'estar a l'abast de tothom.

També tens l'opció d'adquirir-los a través d'Internet a la pàgina web d'Actual Records, la nostra distribuïdora, clicant aquí.

Els discos que tenim distribuïts i que pots trobar tant a les botigues com a través d'aquesta plana són 'La Pelu' de Pepet i marieta, 'Sí-No' de Roger Benet i els Oximorònics, 'Tan real' de Papa:Noes, 'Vida i miracles de l'home viciós' d'Ariel Santamaria i la banda del Dr.Juantxi, 'Ja veurem perquè però hi ha moltes coses inexplicables' de l'Orchestra Fireluche i 'Exit' de Backdoormen.

  © Blogger template The Beach by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP